Aardlekschakelaar aansluiten

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Leiden?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Als er stoppen doorgeslapen zijn, is er geen stroom meer. Er is een kans dat er maar één zekering is doorgebrand, maar het kan ook zijn dat ze allemaal zijn gesprongen. Mensen gebruiken stroom 24 uur per dag, zeven dagen per week. Er is zelfs geen dag zonder stroom. Dit is dus een probleem dat zo snel mogelijk moet worden opgelost. Oudere woningen met een meterkast met losse zekeringen hebben meer kans op doorgebrande zekeringen. Automaten zijn opgenomen in alle nieuw gebouwde woningen. Dat geldt ook voor woningen die de afgelopen jaren zijn gerenoveerd.

 

Waar is het probleem?

Voordat je iets doet, is het handig om te weten waar het probleem zit. Kijk in de meterkast hoe je dit doet. Vaak is meteen duidelijk waar de zekering is doorgebrand. De draad is gesmolten als de zekering is doorgebrand. Een elektrisch apparaat achter de groep in kwestie zorgde er waarschijnlijk voor dat de zekering was doorgeslagen. Als je niets in de meterkast ziet, is het goed om een ​​elektricien te bellen om ernaar te kijken.

 

Een doorgebrande zekering vervangen in 5 stappen

Eerst moet worden bekeken welke zekering is doorgeslagen. Het is te zien op de achterkant van de stop. Het metaal of de veer is in het midden van de opgeblazen stop gesprongen. Draai vervolgens aan de knop totdat er “0” staat. Daarna moet je de porseleinen schroefkop losdraaien. Ten derde moet u nu de stekkers of de zekeringen vervangen. Het is handig om altijd zekeringen met de juiste Ampère in de meterkast te hebben. Verschillende zekeringen hebben verschillende hoeveelheden ampère. Vervolgens kan de schroefkop van porselein weer worden vastgedraaid en kan de knop weer worden gedraaid. Ten slotte, als de stekker meteen weer springt, is er iets anders aan de hand. Er kan een probleem zijn met de manier waarop de elektriciteit is ingesteld. Het is het beste om hier eens professioneel naar te laten kijken. Een professionele elektricien zoals wij weet namelijk precies wat hij moet doen en lost het probleem snel op.

 

Wanneer een elektricien inhuren?

Een doorgebrande zekering wordt niet altijd veroorzaakt door iets elektrisch. Het probleem kan ook zijn met de manier waarop de elektriciteit is ingesteld. Als u de doorgebrande zekering niet zelf kunt repareren, belt u ons als vakkundige, ervaren elektriciens. Onze elektricien kan dit probleem oplossen omdat wij de kennis en ervaring hebben. Veiligheid kan worden gegarandeerd door onze betrouwbare elektricien in te huren. Er kan iets misgaan als iemand die niet genoeg weet het probleem probeert op te lossen. Een doorgebrande zekering is iets waar onze elektricien dagelijks mee te maken heeft. Onze elektricien komt er snel achter waarom de zekering is doorgebrand en repareert deze, zodat u weer verder kunt met uw dag. Tot slot kunt u op ons rekenen vanwege de jarenlange ervaring van onze elektriciens als het om elektriciteitswerken gaat.

stoppen doorgeslagen
Call Now Button