Stopcontact aansluiten

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Leiden?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

We gebruiken tegenwoordig steeds meer elektrische apparaten, dus we moeten ook steeds vaker een stopcontact aansluiten. Het kan namelijk vervelend zijn om met verlengsnoeren te werken, wat maar tot op zekere hoogte kan. Sommige mensen die een beetje verstand hebben van elektriciteit kunnen gemakkelijk zelf een stopcontact aansluiten. Als u niet veel weet van elektriciteit, kunt u het beste een professionele elektricien inhuren. Meestal moeten er gaten in de muur worden gezaagd en moeten er draden worden doorgetrokken. Ook zijn er risico’s verbonden aan het werken met elektriciteit. Zelfs een kleine fout kan u of uw huis schaden. Daarom is het beter om ons te bellen en onze bekwame elektricien uw elektrische problemen te laten oplossen.

 

Welke soorten stopcontacten kunnen worden geïnstalleerd?

Onze elektriciens zijn uitgebreid opgeleid zodat we elk elektrisch probleem kunnen oplossen en nieuwe elektrische systemen kunnen installeren. Wij installeren zonder problemen opbouw- of inbouwdozen voor u en kunnen ook probleemloos enkele of dubbele stopcontacten installeren. Zelfs de installatie van perilex-contactdozen behoort tot onze mogelijkheden, aangezien we een gespecialiseerde opleiding op dit gebied hebben. In termen van de hoeveelheid werk en de benodigde tijd kan een dubbele socket gelijk staan ​​aan een enkele socket. Mogelijk moet u een paar extra elektrische leidingen leggen, maar daarna heeft u toegang tot twee stopcontacten in plaats van slechts één. Ten slotte kunt u gewoon contact met ons opnemen als u wilt ontdekken hoe effectief en perfect wij zijn in het oplossen van uw elektrische problemen.

 

Weinig redenen om extra verkooppunten toe te voegen

Tegenwoordig hebben veel huizen veel meer elektronica dan ooit. Je kunt van bijna alles een elektronische versie vinden. Met meer technologie komt er een behoefte aan meer stroom in huizen. Een huis met een standaard aantal stopcontacten heeft mogelijk niet genoeg oplaadpoorten. Net als de eerste reden, geeft het toevoegen van stopcontacten je meer plaatsen om je apparaten aan te sluiten. U kunt het aantal stekkerdozen en verlengsnoeren die op de vloer worden uitgespreid verminderen als ze permanente, gemakkelijk bereikbare plaatsen hebben om in te pluggen. Het houdt het huis schoner en zorgt ervoor dat het er in het algemeen beter uitziet. Door stopcontacten toe te voegen, voorkomt u ook dat u meubels herschikt om een ​​stopcontact onder een tapijt te vinden of dat u uw telefoon oplader aan de andere kant van de kamer moet aansluiten, aangezien er geen in de buurt van uw favoriete stoel is. Ten slotte bieden onze gekwalificeerde elektriciens alle elektrische probleem diensten die u mogelijk heeft en stopcontact gerelateerde diensten, en we zouden graag een kijkje nemen bij uw huis om te bepalen wat de beste manier van handelen is.

Stopcontact aansluiten
Call Now Button