Meterkast verplaatsen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Leiden?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

U kunt uw huis verkennen en ergens vindt u een elektriciteitsmeterkast. Een plaatselijk nutsbedrijf heeft het in uw huis geïnstalleerd om het elektriciteitsverbruik te meten of te controleren. De meterkast verplaatsen is een probleem vanwege verschillende redenen, zoals een woningrenovatie. Je zult geluk hebben als je het nooit zou verhuizen. Aan de andere kant moet u een professionele elektricien inhuren om het naar een nieuwe plek te verplaatsen. Deze taak is niet voor iedereen weggelegd, want het gaat om complexe zaken als het loskoppelen van stroom, het loskoppelen van kabels en het demonteren van de montage van uw meterkast.

 

Basis overweging bij het verplaatsen van meterkast

Ongeacht hoe u de meterkast verplaatst, u moet altijd overleggen met uw lokale overheid over beperkingen en vereisten voor het uitvoeren van dit project. Voor het verplaatsen en het verwijderen van het zegel van uw elektriciteitsmeter heeft u toestemming nodig. Simpel gezegd, dit moet legaal zijn. Voordat u toestemming krijgt van het nutsbedrijf en het zegel verwijdert, mag u nog niet aan het project werken. Deze baan vereist ook elektrische ervaring, kennis en training. Het is altijd veilig om te werken met een professional zoals wij die over alle kwalificaties beschikt.

 

De kostenfactoren om over na te denken

Een ander belangrijk ding om te overwegen is gerelateerd aan de kosten van dit project. Je moet altijd verwachten hoeveel je aan deze baan uitgeeft. Het eerste aspect dat de prijs beïnvloedt, is het type verhuizing. U kunt kiezen voor een eenvoudige of een complete meterkast verhuizing. Een simpele verplaatsing van een bestaande meter kost u niet veel geld. Een volledige vervanging kost u echter meer geld. Vervolgens gaat het over arbeid. Een erkende elektricien zoals wij werkt professioneel, dus we kosten meer geld dan diensten zonder vergunning. Vervolgens moet u weten of u voor muur reparaties moet betalen of niet. Bij sommige projecten is er namelijk sprake van schade aan de muur bij het demonteren en verplaatsen van de meterkast. U moet dus extra geld uitgeven om deze beschadigde muren te repareren.

 

Onze elektricien inhuren

Uw vraag bij het verhuizen van een meterkast kan anders zijn dan bij andere. Dat betekent dat de kosten ook niet hetzelfde zullen zijn. Daarom moet u altijd eerst met ons overleggen voordat u een beslissing neemt. Wij helpen u bepalen wat u nodig heeft en geven u een prijsopgave met de totale kosten. Een goed gepland elektriciteitsproject kan u immers veel geld besparen.

Meterkast-vervangen
Call Now Button