Kortsluiting

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Leiden?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Als er kortsluiting is in een huis, kan de elektriciteit niet meer worden gebruikt. Meestal is de stroom alleen in een deel van het huis uitgeschakeld, niet in het hele huis. Sommige apparaten vinden het niet erg als de elektriciteit een tijdje uit staat, maar dat geldt niet voor iedereen. Dat geldt niet voor een koelkast, vriezer of cv-ketel. Als deze apparaten geen stroom hebben, kunnen er nare dingen gebeuren. Het kan zelfs in het echte leven een brand veroorzaken. Daarom willen we dit zo snel mogelijk oplossen. Om dit te doen, moet u het apparaat vinden dat de interferentie veroorzaakt. Het is mogelijk om zelf een kortsluiting te verhelpen, maar het is niet eenvoudig.

 

Enkele risico’s van een kortsluiting

Bij kortsluiting vloeit er een zeer hoge stroom door de elektrische kabels. Het heeft veel risico’s. Door deze hoge stroom wordt er veel warmte geproduceerd. Het grootste gevaar is dat hierdoor brand kan ontstaan. Omdat de fout warmte veroorzaakt, kunnen de draden smelten en brand veroorzaken. Mensen proberen soms een kapotte stekker te repareren door hem weer aan elkaar te plakken. Als de draden tijdens een kortsluiting heet worden, kan de tape smelten of vlam vatten en brand veroorzaken. In dit geval kunt u de stekker het beste door een ervaren elektricien laten vervangen. Verder kan de kortsluiting ook in batterijen voorkomen. In dit geval raken de positieve en negatieve polen elkaar direct zonder een weerstandswaarde in het midden. Hier komt meer elektriciteit en warmte. Als een batterij kortsluiting heeft, kan deze erg heet worden en gaan lekken. Het kan zelfs een explosie veroorzaken.

 

Los een kortsluiting op met onze ervaren elektricien

Wanneer je een kortsluiting hebt, kan dat erg vervelend en frustrerend zijn. We weten hoe je je voelt en helpen je graag een uitweg te vinden. Een kortsluiting kan op elk moment van de dag of nacht optreden, dus u kunt op ons rekenen bij kortsluiting of elektriciteitsproblemen. Een kortsluiting zorgt er vaak voor dat er vreselijke dingen gebeuren. Uw apparaat kan kapot gaan of brand veroorzaken. U kunt op ons rekenen om kortsluitingen te voorkomen en te verhelpen als deze zich voordoen. Meestal is een elektrisch apparaat de schuldige. Als dit niet het geval is, kan kortsluiting worden veroorzaakt door een probleem met de manier waarop de elektriciteit is ingesteld. In dit geval is het altijd het beste om ons in te huren, omdat we het probleem snel en veilig kunnen vinden en oplossen. U kunt inderdaad contact met ons opnemen voor een professionele elektricien.

Kortsluiting
Call Now Button