Buitenverlichting aanleggen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Leiden?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Buitenverlichting aanleggen kan op veel verschillende manieren, maar de meest voorkomende is 12 volt. Laagspanning is een probleem in de tuin. Een elektricien kan zonder veel moeite buitenverlichting opzetten. Je zou het ook zelf kunnen doen als je weet hoe je de transformator correct moet aansluiten en eerder met elektriciteit hebt gewerkt. Ook moet je een massakabel neerleggen. Het moet ongeveer 60 cm diep zijn, zodat de kabel niet beschadigd raakt en er geen kans is op kortsluiting. Verlichting in je tuin of op je dakterras op 12 volt zetten is een veilige manier om dat te doen. Stel dat je weet hoe je het zelf kunt doen. Maar wilt u veilig en verantwoord een vakman inhuren, huur dan een elektricien bij ons in.

 

Perfecte buitenverlichting door ons laten installeren

Installeer buitenstroom om een ​​comfortabele tuin te creëren met buitenverlichting. Tuinverlichting geeft uw tuin of balkon een prachtige uitstraling voor zomerse gezelligheid en winterse kerstsfeer. Lage veiligheidsspanning (12 volt) of netspanning kan tuinverlichting (230 volt) van stroom voorzien. Heb je hier geen zin in en weet je niet hoe je buitenverlichting moet installeren? Neem dan contact met ons op. Binnenkort heeft u de beschikking over elektra in uw tuin, dakterras of balkon. Met een tuinlamp kun je bepaalde planten extra uitlichten of de wandeling door de tuin verlichten. Ten slotte helpen we je met het instellen van je tuinverlichting zoals jij dat wilt.

 

Buitenverlichting installeren met 220 Volt

Wil je je tuin of terras verlichten met een 220 volt aansluiting, dan kan dit een zeer gevaarlijke klus zijn die je het beste aan een professionele elektricien kunt overlaten. Dat komt omdat het moeilijker is om het zelf te doen en er meer dingen mis kunnen gaan. Onze vakbekwame elektricien maakt van tevoren een plan om de elektra buiten aan te leggen. Wij hebben ervaren elektriciens die snel, zorgvuldig en vakkundig werken. Wij vinden het belangrijk om betrouwbaar te zijn en de beste service te bieden tegen de beste tarieven. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van installaties en spanning. Verder kunnen we binnen een centrale plek maken, zoals een schuur. Aarding is essentieel voor het installeren van elektriciteit buiten en moet zorgvuldig worden doordacht. Wil je buiten 220 volt gebruiken, dan heb je een aardlekschakelaar in de meterkast nodig. Een massa zorgt ervoor dat je niet geëlektrocuteerd wordt.

buitenstopcontact laten aansluiten
Call Now Button