Elektra aanleggen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Leiden?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wil je elektra laten aanleggen, dan moet je daarvoor eerst een aantal zaken regelen. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van een erkend elektricien, het aanvragen van vergunningen en het doen van aanpassingen in je huis. Wij vertellen je alles over het aanleggen van elektra.

Het is belangrijk om te weten dat het aanleggen of vervangen van elektra werkzaamheden zijn die alleen door een betrouwbare elektra bedrijf zoals Elektricien Leiden.

 

Meterkast vervangen, perilex aansluiting of het renoveren van elektra

Als allround elektricien kunnen wij verschillende soorten elektra werkzaamheden in huis uitvoeren. Denk hierbij aan het vervangen van je oude meterkast, het aansluiten van een perilex aansluiting of het renoveren van de elektra in je woning. Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt is het verstandig om de complete installatie door ons te laten controleren en eventueel te vervangen. Een nieuwe installatie die voldoet aan de laatste NEN3140 norm is namelijk een stuk veiliger dan een oude installatie.

 

Elektra aanleggen of vervangen, welke kosten moet je hiervoor budgetteren?

De kosten voor het aanleggen van nieuwe elektra in een woning zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van je huis, de complexiteit van de installatie en het soort materiaal dat je wilt gebruiken. Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt maken we altijd eerst een inschatting van de werkzaamheden. Op basis van deze inschatting maken we een prijsopgave voor het aanleggen of vervangen van elektra.

 

Elektra aanleggen in huis en het aanvragen van vergunningen

Het is belangrijk om te weten dat er bij het aanleggen van elektra werkzaamheden in bestaande woningen vaak vergunningen nodig zijn. Deze vergunningen moet je aanvragen bij de gemeente waar je woont. Wanneer je echter kiest voor een erkend elektricien zoals ons, dan hoeven wij ons hier geen zorgen over te maken. Wij hebben namelijk alle benodigde vergunningen en papieren om elektra werkzaamheden in huis uit te kunnen voeren.

 

Laat je advies geven door een deskundige

Wil je weten of de elektra in jouw woning aan de laatste veiligheidsnorm voldoet? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan je woning geven wij je deskundig advies over de staat van de elektra in huis. Wanneer er verouderde of gevaarlijke apparaten in huis aanwezig zijn, vertellen wij je hier graag alles over. Op die manier weet je precies welke apparaten veilig zijn om te gebruiken en welke niet.

Wacht niet langer met het laten controleren van de elektra in huis en neem contact met ons op voor een afspraak. Wij helpen je graag verder!

Elektra aanleggen
Call Now Button