Aardlekschakelaar aansluiten

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Leiden?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Een aardlekschakelaar (ELCB) is een veiligheidsvoorziening die wordt gebruikt om te voorkomen dat mensen een schok krijgen in elektrische systemen met een hoge aard impedantie. Het vindt kleine zwerf spanningen op de metalen behuizingen van elektrische apparatuur en verbreekt het circuit als de spanning te hoog is. Als er ergens in uw huis kortsluiting is, zal de aardlekschakelaar aansluiten de stroom uitschakelen. In dit geval kan onze ervaren elektricien het werk doen om een ​​aardlekschakelaar te vervangen. Als je het zelf probeert te doen en er gaat iets mis, dan kan er brand ontstaan. Uw verzekering dekt de schade die hierdoor ontstaat niet. Het is inderdaad al een belangrijke reden waarom onze bekwame professionals het werk moeten doen.

 

Hoeveel kost het om een ​​aardlekschakelaar te installeren?

Het installeren of vervangen van een aardlekschakelaar hoeft niet duur te zijn, maar de voordelen zijn enorm. Daarom raden we altijd aan om indien nodig een aardlekschakelaar aan te sluiten en te vervangen. Het is vooral om te voorkomen dat dingen gevaarlijk worden. Het type meterkast dat u heeft, is de belangrijkste factor om te bepalen hoeveel het gaat kosten om de aardlekschakelaar te vervangen of aan te sluiten. Het hangt echter ook af van het type aardlekschakelaar dat u wilt installeren, de materiaalkosten en de tijd van de elektricien. De eerste is een doos voor een eenfasige meter. De meeste woningen hebben een eenfasige groepenkast, wat vaak voldoende is voor het aantal apparaten in een woning. Alleen woningen met veel apparaten hebben 3-fasen verdeelkasten, maar 3-fasen groepenkasten komen vaker voor bij bedrijven en restaurants. Een 1-fase groepenkast kost gemiddeld € 125 om een ​​aardlekschakelaar aan te sluiten, en een 3-fasen groepenkast kost gemiddeld € 175 om een ​​aardlekschakelaar te installeren.

 

Het is het beste om een ​​elektricien te kiezen met een schat aan ervaring

Als u zeker wilt zijn dat u een echte vakman in huis haalt voor uw klus, kunt u ons het beste inhuren als elektricien met veel ervaring. Onze elektriciens met veel ervaring zijn aangesloten bij een bepaalde branchevereniging. Daar worden de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van onze elektricien gecontroleerd. Daarna worden onze elektriciens ook regelmatig op deze factoren gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je een echte vakman inhuurt. Ook onze elektriciens die aangesloten zijn bij deze vakgroep krijgen regelmatig bijscholing. Er zijn altijd nieuwe dingen in elektriciteit en onze elektriciens worden altijd op de hoogte gehouden. Ten slotte, om een ​​ervaren elektricien in te huren om uw elektriciteitsprobleem op te lossen, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

aardlekschakelaar
Call Now Button